پوشیدن لباس‌های اضافی در پارلمان آلمان بدلیل بحران انرژی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

پوشیدن لباس‌های اضافی در پارلمان آلمان بدلیل بحران انرژی

به دلیل بحران انرژی در آلمان حتی نمایندگان پارلمان نیز مجبور به استفاده از لباس اضافی و پوشیدن ژاکت، روسری و حتی ژاکت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۵ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در بحبوحه بحران انرژی در قاره اروپا به دلیل کاهش صرفه جویی در مصرف انرژی، آلمان با کمبود سوخت مواجه است به طوری که طبق گزارش‌ها، نمایندگان پارلمان آلمان نیز مجبور به پوشیدن ژاکت، روسری و حتی ژاکت شده‌اند.

 

نشریه اشپیگل گزارش داد یکی از سیاستمداران آلمانی ادعا کرده است که دمای دفتر او ۱۸.۲ درجه سانتیگراد است، در حالی که سایر قسمت‌های ساختمان پارلمان آلمان حتی سردتر است.

 

به گفته اشپیگل چندین نماینده مجلس قبلاً از سرماخوردگی شکایت کرده‌اند.

 

جنگ اوکراین پیامد‌های سنگینی برای تأمین انرژی در کشور‌های اروپایی به ویژه آلمان و فرانسه داشت. به همین منظور این دو کشور همسایه روز جمعه توافقی امضا کردند که تامین انرژی دوجانبه آن‌ها را در آستانه زمستان تضمین می‌کند. به این ترتیب قرار است فرانسه گاز و آلمان برق به یکدیگر صادر کنند. این همچنین نماد بهبود دوباره روابط میان پاریس و برلین است.

 

دولت آلمان همچنین برای مولد‌هایی که بازده مالی بالای ۱۳۰ یورو در هر مگاوات ساعت برای تولید انرژی خورشیدی، بادی و هسته‌ای دارند مالیات‌های بالایی در نظر گرفته است. این مالیات بر تولیدکنندگان برق براساس سوختی که استفاده می‌کنند اعمال می‌شود، و تمامی تولیدکنندگانی که درآمد بالای ۸۲ یورو در هر مگاوات ساعت از نیروگاه‌های زغال سنگ دارند مشمول این قانون مالیاتی می‌شوند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار